Laadpalen

Als bedrijfseigenaar of beheerder draagt u verantwoordelijkheid voor het faciliteren van oplaad mogelijkheden voor elektrische voertuigen. Het installeren van laadpalen is van essentieel belang om te voorzien in de groeiende vraag naar elektrisch laden en om tegemoet te komen aan de behoeften van medewerkers, bezoekers en klanten die elektrische voertuigen gebruiken. Daarnaast kan een laadpaalinstallatie ook wenselijk zijn bij u thuis wanneer u in het bezit bent van een elektrische auto. 

Veiligheidsnormen en richtlijnen

Laadpalen moeten op een geschikte locatie worden geïnstalleerd, met de benodigde elektrische aansluitingen en voorzieningen om veilig laden mogelijk te maken. Daarnaast moeten ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en richtlijnen, zoals de NEN 1010 en de NEN-EN-IEC 61851-1. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de laadcapaciteit, de beschikbare stroomvoorziening en de mogelijke belasting op het elektriciteitsnetwerk.

Laadvoorzieningen
Laadvoorzieningen 3
Wij zijn partner van Connectned, hét landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden.

Installatie laadpalen

Met onze ervaren experts op het gebied van laadpaalinstallatie weten wij precies wat er nodig is voor uw specifieke situatie, zodat u voldoet aan de wetgeving en de juiste laadinfrastructuur kunt bieden. Wij verstrekken advies over de optimale locaties en het juiste type laadpalen in combinatie met de inrichting van de laadinfrastructuur. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat de laadpalen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd, met oog voor de benodigde elektrische voorzieningen en de belasting van het elektriciteitsnetwerk.

Configuratie en onderhoud laadvoorziening

Naast de installatie bieden wij ondersteuning bij de configuratie, het beheer en het onderhoud van de laadpalen. We zorgen ervoor dat de laadinfrastructuur optimaal blijft functioneren en stellen u in staat om het gebruik en de bezettingsgraad van de laadpalen te monitoren. Daarnaast kunnen we periodiek onderhoud uitvoeren om de veiligheid en prestaties van de laadpalen te waarborgen.

Neem vrijblijvend contact op voor advies. 

Monteur
Wij staan voor u klaar

Waarmee kunnen wij u helpen?

contact