Het vernieuwde kantoor van Barge Terminal Tilburg

Het vernieuwde kantoor van Barge Terminal Tilburg

Afgelopen november startte de renovatie van het kantoor van logistiek dienstverlener Barge Terminal Tilburg. Van Gerwen verzorgde hier het totaalpakket aan elektrotechnische installaties: van elektra tot inbraak- en brandbeveiliging.

Bijzonder resultaat
Chef Monteur Gerald Zwekars werkte, samen met een club van vijf tot elf collega’s, in de afgelopen maanden intensief aan dit project. “Het bijzondere aan dit project is het resultaat dat we uiteindelijk neerzetten. We zijn eind november begonnen met het gebouw te strippen. De basis van het project begon klein, maar doordat er steeds meer onderdelen bijgekomen zijn, is het uiteindelijk een heel groot project geworden. Het is ons gelukt om het project binnen een half jaar af te ronden.”

De kracht van Van Gerwen
In het BTT-project moest er veel gebeuren in een korte tijd. Gerald: “We hebben hier een aantal weken met 11 man aan het project gewerkt, dat is veel voor ons doen. We hebben ons extra hard ingezet om op tijd alles te kunnen realiseren en zijn heel trots op het eindresultaat.” Een van de belangrijkste redenen waarom dit project zo’n succes geworden is, is volgens Gerald de familiecultuur binnen Van Gerwen. “Iedereen kent elkaar en de bereidheid om te helpen is groot. We zijn één team. Iedereen staat altijd voor je klaar, zowel directe collega’s als de directie. Dat is voor mij echt de kracht van Van Gerwen.”

Verwachtingen waargemaakt
Ook de klant zelf is enorm positief over Van Gerwen. Commercieel manager van BTT, Remon Versteijnen: “De samenwerking verliep goed! Van Gerwen is een klein, flexibel bedrijf, wat daardoor snel kan schakelen. Ze zijn veel op locatie geweest. De meerwaarde van Van Gerwen is dat zij de mogelijkheid hebben om snel op te schakelen, met name in de uren. Kijkende naar het eindresultaat is het zeker uitgepakt zoals  we verwacht en gehoopt hadden.”

De positieve reacties op het project van BTT leidden tot een continuerende samenwerking tussen Van Gerwen en Barge Terminal Tilburg, met ook aanvragen voor andere projecten namens deze klant.

  • Date augustus 25, 2021
  • Tags Projecten
terug naar projecten
Call Now Button