Nieuwe Leuvenaarstraat

Nieuwe Leuvenaarstraat

Opdrachtgever: Amarant

In Breda aan de Leuvenaarstraat werkt Van Gerwen mee aan nieuwbouwproject ‘Nieuwe Leuvenaarstraat’, met Amarant als directe opdrachtgever. Ontworpen door Van Asten Doomen Architecten. Er worden 42 woningen gerealiseerd die onderdeel zijn van het zorgprogramma van GGZ Breda. Het is van belang dat de gebouwen een veilig en plezierig thuis worden, met verschillende sociale voorzieningen.

Van Gerwen won vorig jaar de gunning op de opdracht voor Amarant, waarbij de uitvraag gebaseerd was op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Januari 2020 ging het project van start, waarbij het in totaal 300 dagen zal gaan duren. Van Gerwen levert en installeert de complete elektrotechnische installatie voor het zorgcomplex. Hieronder valt de licht-, kracht-, data-, centrale antenne-, zorgoproep-, brandmeld-, ontruimings-, PV- en communicatie-installatie, plus het cameraobservatiesysteem.

Maarten Graat, Projectmanager Zorg & Utiliteit: “Project ‘Nieuwe Leuvenaarstraat’ is een bijzonder project, omdat hier alle disciplines binnen de elektrotechniek samenkomen en onder de verantwoordelijkheid van Van Gerwen valt.” Daarnaast is dit het grootste project dat Van Gerwen ooit heeft uitgevoerd, wat vraagt om een zorgvuldige afstemming met de opdrachtgever, (werktuig)bouwkundig aannemer en onderaannemer. Van Gerwen fungeert binnen deze samenwerking als adviseur voor alle elektrotechnische toepassingen.

  • Date januari 14, 2020
  • Tags Klanten, Projecten
terug naar projecten
Call Now Button