Wie zijn wij

Innovatieve elektrotechniek,
dat zit in onze natuur.

Wij hebben een visie. Die visie vormt al 110 jaar de basis voor alle activiteiten. Kwaliteitszorg, meedenken en medewerking verlenen. In de loop der jaren mag er dan veel veranderd zijn, deze visie is echter altijd ongewijzigd gebleven.

Sinds 1907

De gebroeders van Gerwen begonnen rond 1907 met het elektrificeren van woningen en fabrieken, vandaag de dag bestaat het dagelijks werk voor ons uit het ontwerp en de aanleg van gecompliceerde en geavanceerde elektrotechnische installaties.

We zijn voornamelijk actief in utiliteit waarbij ons klantenpakket hoofdzakelijk bestaat uit zorg-, onderwijs- en gemeentelijke instellingen en de zakelijke markt.

Oude en nieuwe kennis

Wij kenmerken ons door een mengeling van oude en nieuwe kennis. We zijn een hechte en stabiele groep die steunt op de rijke historie van ons bedrijf. Ervaring wordt gecombineerd met actuele aanvullende opleidingen en cursussen. De laatste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Vakspecialismen zoals inbraaksignalering, brandmelding, datanetwerken, domotica en telematica zijn ons dan ook niet vreemd.

Wij willen graag zo vroeg mogelijk worden betrokken bij een project. Hierdoor kunnen we actief deelnemen aan het ontwerp en de ontwikkeling van de elektrotechnische installatie en zodoende kostenbesparend werken. Verder kan er aan het begin al rekening gehouden worden met eventuele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Hierdoor kunnen op termijn omvangrijke investeringen worden vermeden. Ook de materiaalkeuze is specialistisch werk waarbij wij graag uw adviseur willen zijn.

Call Now Button