Het belang van brandbeveiligingssystemen

Gebouwen worden steeds groter, hoger, complexer en risicovoller.  Voor de brandveiligheid van zulke gebouwen blijken de traditionele organisatorische en bouwkundige brandveiligheidsmaatregelen alleen niet meer genoeg te zijn. Daardoor is het noodzakelijk deze maatregelen aan te vullen met brandbeveiligingsinstallaties. Wij kunnen u een totaal oplossing bieden die geheel volgens de regelgeving op dit gebied is goedgekeurd door zowel lokale overheden als verzekeringsmaatschappijen. In combinatie met overige disciplines kunnen wij integrale beveiliging bieden.

Aansluiten meldkamer

Wij bieden de mogelijkheid om u aan te laten sluiten bij een centrale meldkamer. Deze zal bij calamiteiten op juiste wijze direct actie ondernemen. Tezamen met onze overige disciplines kunnen wij u integrale beveiliging bieden.

Onderhoud van brandbeveiligingssystemen

Het is van groot belang om de brandbeveiligingssystemen goed te onderhouden om te voldoen aan de wettelijke eisen en mogelijke boetes te voorkomen. Regelmatig onderhoud, inspecties en testen van de apparatuur zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert in geval van een noodsituatie.

Installatie van brandbeveiligingssystemen

Onze gecertificeerde experts op het gebied van brandbeveiliging zijn bekend met de specifieke vereisten voor uw situatie. Zo voldoet u aan de wetgeving. Hierdoor kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze expertise. We verstrekken advies over de beste installaties, mogelijke aanpassingen en het onderhoud van brandbeveiligingssystemen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om je volledig van dienst te zijn.

Verschillende systemen

Voor het detecteren van rook en vuur zijn diverse systemen verkrijgbaar:

  • Rookmeldsystemen
  • Blusaansturingen
  • Beheersystemen
  • Conventionele brandmeldsystemen
  • Ontruimingsalarminstallaties
  • Brand-, gas- en vonkdetectiesystemen
  • Lineaire temperatuurbewaking (tunnels en parkeergarages)
  • Draadloze brandbeveiliging
Wij staan voor u klaar

Waarmee kunnen wij u helpen?

contact