Missie

Van Gerwen Installaties B.V. ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt installaties binnen de elektrotechniek, beveiliging en domotica. Onze organisatie is optimaal ingericht om het midden- en kleinbedrijf, scholen en zorgorganisaties te bedienen in de regio Midden- en West-Brabant. Kwaliteit leveren, persoonlijke aandacht en ontzorgen. Deze kernwaarden vormen al meer dan 110 jaar het fundament onder onze servicegerichte organisatie. Onze hoge mate van flexibiliteit fungeert regelmatig als  smeerolie’ in complexe bouw- en renovatieprojecten.

Visie

Stelt u zich de dag voor dat alle elektrotechnische installaties in uw pand het laten afweten. U wilt er waarschijnlijk niet eens aan denken! Wij zijn ons bewust van die sterke afhankelijkheid van de techniek. Daarom streven wij naar de hoogste mate van betrouwbaarheid van de door ons geleverde installaties. Maar net zo belangrijk is onze betrouwbaarheid als leverancier, partner en werkgever. Daarom zijn wij helder in al onze processen, leveringen en afspraken, en streven naar een goede balans in belangen van klanten, bouwteam-partners en eigen medewerkers. Tot slot beseffen wij dat duurzaamheid geen modegril is, maar een absolute voorwaarde voor een gezonde toekomst. Daarom gaan wij zorgvuldig om met de natuurlijke omgeving, passen we innovatieve en duurzame technische oplossingen toe en gaan we zorgzaam om met onze medewerkers.

Ons dreamteam

Een overzicht van al onzespecialisten

Onze specialisten zijn altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en problemen. Ze hebben uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied en zo streven we naar de best mogelijke service. Of het nu gaat om technische ondersteuning, advies over producten of hulp bij het oplossen van problemen, onze specialisten staan voor u klaar.

Directeur

Ferry Bijdevier

Directeur

Maarten Graat

Projectmanager service en onderhoud

Cas Wolff

Calculator - Werkvoorbereider - Tekenaar

Patrick Kleijn

Werkvoorbereider

Bennie Derix

Hoofd administratie

Paul de Jong

Service coördinator beveiliging

Bas van de Klundert