Het belang van inbraakbeveiliging

Natuurlijk wilt u zich graag veilig voelen in uw eigen huis of bedrijf zonder voortdurend rekening te moeten houden met de beveiliging. We werken nauw met u samen om een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Bouwkundige beveiligingsaanpassingen

Bouwkundige aanpassingen zijn natuurlijk een eerste barrière, zoals raam- en deurkozijnen die voorzien zijn van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Hierbij zetten we een eerste stap naar een betere beveiliging. 

Inbraaksignaleringssysteem

Een inbraaksignaleringssysteem vormt vaak een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige maatregelen. Zo’n installatie bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren is aangesloten. Als één van de detectoren een (poging tot) inbraak signaleert, wordt er een alarmsignaal doorgestuurd naar een Alarmcentrale. Zij ondernemen dan actie.

Wij zijn een Kiwa gecertificeerd Borg beveiligingsbedrijf.

Aansluiten meldkamer

Er zijn veel systemen op de markt, draadloos en regulier of een combinatie van beiden. Dus ook zonder hak- en breekwerk is het mogelijk een betrouwbare en goed functionerende installatie aan te leggen. Daarbij is het mogelijk om u aan te sluiten op een meldkamer, zodat u een bericht krijgt wanneer het alarm, thuis of op uw bedrijf, af gaat. Zo bent u ervan verzekerd dat elk alarm onmiddellijk wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd.

Mobiele surveillancedient

Wanneer u een alarmopvolging door onze mobiele surveillancedienst laat uitvoeren, hoeft u geen beroep te doen op uw medewerkers of buren. U hoeft zich nooit meer af te vragen wie de sleutels heeft, of iedereen de code van uw alarminstallatie kent en op de hoogte is van de procedures. Tenzij er sprake is van loos alarm, heeft u in veel gevallen al schade geleden: er is iemand uw huis of bedrijf binnengedrongen. Onze surveillanten kunnen dat niet meer verhelpen, maar ze zorgen er echter wel voor dat er geen vervolgschade optreedt en waarschuwen indien noodzakelijk de juiste hulpdiensten.

Installatie inbraakbeveiliging

Ons team werkt nauw met u samen om een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Met uitgebreide expertise weten onze specialisten precies welke aanpak vereist is voor elke situatie. We staan klaar om je te voorzien van advies op maat, of het nu gaat om installaties, aanpassingen of onderhoud. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

Waarmee kunnen wij u helpen?

contact