Opdrachtgever: Amarant

Van Gerwen won vorig jaar de gunning op de opdracht voor Amarant, waarbij de uitvraag gebaseerd was op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het is van belang dat de gebouwen een veilig en plezierig thuis worden, met verschillende sociale voorzieningen. Januari 2020 ging het project van start, waarbij het in totaal 300 dagen zal gaan duren. Van Gerwen levert en installeert de complete elektrotechnische installatie voor het zorgcomplex. Hieronder valt de licht-, kracht-, data-, centrale antenne-, zorgoproep-, brandmeld-, ontruimings-, PV- en communicatie-installatie, plus het cameraobservatiesysteem.

Maarten Graat, Projectmanager Zorg & Utiliteit:

“Project ‘Nieuwe Leuvenaarstraat’ is een bijzonder project, omdat hier alle disciplines binnen de elektrotechniek samenkomen en onder de verantwoordelijkheid van Van Gerwen valt.”

Daarnaast is dit het grootste project dat Van Gerwen ooit heeft uitgevoerd, wat vraagt om een zorgvuldige afstemming met de opdrachtgever, (werktuig)bouwkundig aannemer en onderaannemer. Van Gerwen fungeert binnen deze samenwerking als adviseur voor alle elektrotechnische toepassingen.

Samen aan de slag

Benieuwd tot wat wij nog meer in staat zijn?

contact